Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Munchen va găzdui meciuri din Liga profesionistă de fotbal american, începând de anul viitor

captură TV
fotbal american

Oraşul Munchen este pregătit să găzduiască meciuri din Liga profesionistă de fotbal american (NFL) în cursul anului următor, scrie DPA, citat de agerpres.

Consiliul municipal al capitalei bavareze a aprobat miercuri o ofertă cu privire la punerea la dispoziţie a stadionului lui Bayern Munchen, Allianz Arena, pentru meciuri din NFL în perioada 2022 - 2025.

Liga profesionistă de fotbal american (NFL) anunţa în septembrie că intenţionează să organizeze meciuri din campionat în Germania, în următorii doi ani, potrivit lui Brett Gosper, responsabil cu promovarea acestui sport pe continentul european.

''Rămâne de stabilit doar data la care se va disputa meciul şi locul de desfăşurare. Cel mai devreme de gândim la anul 2022, cel mai târziu la 2023'', menţiona Gosper.

NFL a informat încă din luna mai reintroducerea meciurilor care se vor disputa în afara Statelor Unite pentru noul sezon, două dintre acestea disputându-se deja la Londra în luna octombrie.

A fost vorba despre meciul dintre New York Jets şi Atlanta Falcons, care a avut loc pe Tottenham Hotspur Stadium, pe 10 octombrie, şi partida dintre Miami Dolphins şi Jacksonville Jaguars jucat pe aceeaşi arenă o săptămână mai târziu.

Din 2007, liga a introdus mutarea unor meciuri din campionatul său în Anglia, în principal, şi punctual în Mexic, dar anul trecut a renunţat la acest obicei din cauza pandemiei de Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.