Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muncitor rănit grav de o placă metalică, care s-a prăbuşit peste el

munca constructii

Un muncitor care lucra la un şantier din Odorheiu Secuiesc a fost rănit grav, luni, de o placă metalică de cofrare, folosită de construcţii, care s-a prăbuşit peste el, informează Agerpres.

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita a informat că bărbatul de 56 ani, din localitatea Remetea, în timp ce se afla pe şantier, a fost surprins de prăbuşirea unei piese folosită în construcţii, "aflată în vecinătatea clădirii unde acesta era poziţionat".

Bărbatul a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, a mai arătat IPJ Harghita.

Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Harghita, Dorin Male, a precizat, pentru AGERPRES, că bărbatul a fost surprins de un panou de cofrare din metal, folosit în construcţii care, din motive necunoscute, a căzut peste el şi l-a accidentat.

Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, cazul fiind cercetat şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.