Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Municipiul Câmpulung a rămas fără apă potabilă. Spitalele au rezerve doar pentru 24 de ore

breaking news

O avarie de proporție care s-a produs noaptea trecută a lăsat municipiul Câmpulung fără apă potabilă. Locuitorii și instituțiile primesc apă cu ajutorul pompierilor și al asistenților sociali. Autoritățile au făcut apel către toți comercianții din Câmpulung pentru a crește stocurile de apă potabilă din magazine.

Avaria s-a produs în noaptea de luni spre marți și a lăsat tot orașul fără apă potabilă. Echipele de intervenție sunt pe teren și încearcă să repornească sistemul. Autoritățile spun că, în cel mai bun caz, problema va fi remediată în cursul următoarei nopți. Până atunci apa este distribuită cu ajutorul pompierilor și al asistenților sociali. Aceștia merg la persoanele vulnerabile, dar apa este distribuită și în mai multe puncte din oraș.

„Cele două spitale au rezervă de apă pentru 24 de ore. Acționăm cu 3 cisterne ale pompierilor, două de 5000 de l, una de 9000 l, și două cisterne ale unității militare CBRN, fiecare de 3500 l. ADP acționează cu două cisterne a câte 1000 l pentru a asigura apă menajeră la: Policlinică, Centrele de Plasament, Centrul Ghica, Centrul de Logopedie, Centrul Start Autism, Căminul de bătrâni și Centrul de dializă. De asemenea, tot cu ADP vom asigura apă menajeră cetățenilor care locuiesc în zonele Mărcuși (Biserica Fundeni), Blocurile Uzinei, Blocul de la Uzina Electrică, str. Târgovistei, str. Valea Româneștilor, și în toate zonele în care vom avea solicitări de la câmpulungeni”, a anunțat primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi (USR).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.