Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Municipiul care se pregătește să interzică folosirea petardelor: Zilele următoare Consiliului Local i se va cere să voteze hotărârea

portalsm.ro
petarda

Municipiul Codlea se pregătește de o dezbatere largă pentru sărbători liniștite și civilizate fără pocnitori. La inițiativa viceprimarului, Erwin Albu, după o consultare a populației din Codlea, a decis să pună în discuție interzicerea acestor articole pirotehnice atât de periculoase.

În luarea acestei decizii, viceprimarul Erwin Albu a ținut cont de recomandările șefului Secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul Județean Brașov, care în fiecare an a reclamat pericolul pe care petardele îl reprezintă și numărul mare de victime pe care aceste articole pirotehnice îl fac an de an, potrivit brasovstiri.ro.

Vezi si: Guvernul Orban stă pe un butoi cu pulbere / SURSE

„În urma numeroaselor reclamații primite de la cetățeni privind comercializarea ilegală și folosirea nesăbuită a petardelor, pe Facebook s-a lansat și un sondaj, care are un rezultate grăitor: marea majoritate a respondenților cer interzicerea acestor produse.

Șeful secției de chirurgie plastică de la Spitalul Județean Brașov, doctorul Dan Grigorescu a pornit un demers în sensul interzicerii petardelor în urma cu cinci ani și în fiecare an a tras noi semnale de alarmă. Viceprimarul municipiului Codlea a anunțat că se raliază acestui proiect: Comercializarea ilegală a petardelor de calitate îndoielnică, o problemă reală”, a scris Erwin Albu pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.