Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Municipiul Focşani şi alte 10 localităţi din județul Vrancea au depăşit rata de infectare de trei cazuri la mia de locuitori

timesofisrael.com
vaccin covid-19 coronavirus sars-cov-2

Municipiul Focşani şi alte 10 localităţi au depăşit rata de infectare cu SARS-CoV-2 de trei cazuri la mia de locuitori, a informat, vineri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.

Municipiul Focşani a ajuns la o rată de infectare de 3,25 cazuri la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă, Bilieşti - 5,66 în stagnare, Goleşti - 4,57 în creştere, Gugeşti - 3,04 în creştere, Milcovul - 3,10 în stagnare, Odobeşti - 4,00 în creştere, Pufeşti - 3,07 în creştere, Răcoasa - 3,87 în stagnare, Răstoaca - 4,15 în scădere, Urecheşti - 3,33 în creştere, Vânători - 3,86 în creştere, agerpres.ro.

Doar cinci comune din Vrancea nu au raportat în ultimele 14 zile niciun caz de COVID 19.

Rata de infectare în judeţ a ajuns la 2,10 cazuri la mia de locuitori, în ultimele 24 de ore fiind raportate 76 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În spitalele din judeţ sunt internate 184 de persoane, din care 20 la Terapie Intensivă. Alte 422 de persoane pozitive la infecţia cu SARS-CoV-2 sunt în izolare la domiciliu şi 780 de persoane se află în carantină la domiciliu.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în Vrancea au decedat 570 de persoane, peste 70 dintre acestea numai în luna septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.