Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muntenegru a decretat 3 zile de doliu național după masacrul în care au murit doi copii (video)

guim.co.uk
muntenegru

Unsprezece persoane, între care doi copii, au fost ucise vineri într-un atac armat în Muntenegru, iar alte şase au fost rănite, a declarat presei un procuror după o investigaţie iniţială, relatează Reuters, scrie Agerpres. Un muntenegrean a deschis focul la întâmplare în cartierul său după o dispută de familie.

"Când am ajuns la locul crimei am văzut nouă cadavre, între care doi copii, şi alte două persoane au murit în drum spre spital", a declarat procurorul Andrijana Nastic pentru Vijesti TV.

Şase persoane au fost rănite, dintre care două sunt într-o stare critică, a declarat la rândul său jurnaliştilor Ljiljana Radulovic, directoarea spitalului central din capitala Podgorica, potrivit AFP.

Andrijana Nastic nu a precizat ce vârste aveau copii şi nu a dezvăluit detalii privind identităţile victimelor. Media au relatat anterior că printre cei răniţi s-ar afla un poliţist.

"Pot doar spune că atacatorul a fost ucis de un cetăţean (civil)", a spus Nastic, în condiţiile în care presa a relatat anterior că acesta a fost împuşcat mortal de poliţie.

Prim-ministrul Dritan Abazovic a declarat o perioadă de doliu de trei zile în ţară, începând de vineri seară.

"Am fost profund tulburat de informaţiile privind o tragedie teribilă la Cetinje. Transmit profundele mele condoleanţe acelor familii afectate şi tuturor celor care i-au pierdut pe cei iubiţi", a postat pe Twitter preşedintele Milo Djukanovic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.