Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mureş: Neoprirea la trecerea căii ferate, cauza accidentului soldat cu 4 victime

www.gds.ro
accident tren mașină

Coliziunea dintre trenul Regio 4541, care circula pe relaţia Deda - Târgu Mureş, şi un autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi, soldată cu un mort şi trei răniţi grav, ar fi avut drept cauză neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată de către conducătorul auto, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, scrie Agerpres.

"Astăzi (joi n.r.), în jurul orei 5,00, pe DJ 153, la km. 0+400 m, în afara localităţii Reghin, s-a produs accident rutier. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că un bărbat, de 44 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat in judeţul Galaţi, nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, moment în care a fost acroşat de trenul Regio 4541, care circula pe relaţia Deda - Târgu Mureş. În urma accidentului au rezultat patru victime, toate din autoturism, care au suferit vătămări corporale, fiind transportate la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, ulterior una dintre victime a decedat. Poliţiştii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment", a informat Biroul de presă al IPJ Mureş.

Citește și: Accident GRAV în Mureș! Coliziune între un autoturism și un tren: 4 VICTIME

Pentru descarcerarea persoanelor surprinse în autoturism în urma accidentului de pe DJ 153 a intervenit Detaşamentul Reghin cu două autospeciale şi nouă subofiţeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.