Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Musicalul 'Erus şi Valea iubirii', producţie a Operei Comice pentru Copii, va putea fi văzut pe marile ecrane ale cinematografelor din ţară

filme, cinema, cinematograf

Musicalul "Erus şi Valea iubirii", producţie a Operei Comice pentru Copii, va putea fi văzut, în weekend, pe marile ecrane ale cinematografelor din ţară, conform Agerpres.

"Spectacolul 'Erus şi Valea Iubirii' este unul extraordinar de bun şi cu un succes de public absolut remarcabil. Din acest motiv, în contextul relaxării actuale, ne aşteptăm să avem săli sold out în cele 20 de cinematografe partenere ale campaniei 'Hai la teatru în oraşul tău!' la nivel naţional", a afirmat Mihai Penişoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema, potrivit unui comunicat de presă.

În Bucureşti, producţia va beneficia de proiecţie duminică, de la ora 12,00, pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, ale Cineplexx Titan din Auchan Titan, Cinemax Veranda din Veranda Mall, Happy Cinema din Liberty Center, Hollywood Multiplex din Mall Vitan şi la Movieplex Cinema din Plaza România.

La nivel naţional, duminică, de la ora 12,00, spectacolul va fi proiectat în 20 de cinematografe partenere din 15 oraşe: Bucureşti, Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Bistriţa, Botoşani, Buzău, Craiova, Focşani, Piteşti, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureş, Vaslui.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă şi iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenţi în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în oraşul lor sau românilor din străinătate.

Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări online, din confortul propriei locuinţe, musicalul "Erus şi Valea Iubirii", pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua şi la ora la care rulează pe marile ecrane.

Biletele pot fi achiziţionate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât şi de pe www.scenatv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.