Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Musicalul 'Hamilton', premiat cu 11 trofee Tony, va ajunge în cinematografe

Phoenix
cinema

Musicalul „Hamilton”, care a fost premiat cu 11 trofee Tony şi cu Pulitzer, va fi lansat în cinematografele din America de Nord în toamna anului viitor, potrivit Variety, scrie news.ro.

Disney va lansa pe 15 octombrie 2021 filmul spectacolului realizat de Lin-Manuel Miranda, care a avut premiera pe Broadway. El a fost filmat, în iunie 2016, la Teatrul Richard Rodgers din Manhattan, cu distribuţia originală.

Drepturile pentru acest film au costat 75 de milioane de dolari, negociere mediată de Endeavor Content, care a prezentat proiectul la Hollywood, inclusiv companiei Warner Bros.

Citește și: Actriţa Milla Jovovich a născut o fetiţă

„Lin-Manuel Miranda a creat o experienţă tetarală de neuitat şi un adevărat fenomen cultural şi, pe bună dreptate, «Hamilton» a fost ovaţionat ca uimitoare operă de artă”, a transmis Bob Iger, CEO al Disney.

Spectacolul a debutat pe Broadway în 2015 şi a fost apoi recompensat, între altele, cu 11 trofee Tony şi cu Premiul Pulitzer pentru teatru.

Distribuţia originală este alcătuită din Lin-Manuel Miranda, Daveed Diggs, Leslie Odom Jr., Christopher Jackson, Jonathan Groff, Renee Elise Goldsberry şi Phillipa Soo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.