Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare de ultim moment a președintelui Franței, chiar după discuția savuroasă cu Putin: A decis împreună cu Boris Johnson

The Mercury
Putin Macron telefon

Premierul britanic Boris Johnson și președintele francez Emmanuel Macron au convenit să ofere mai mult sprijin Ucrainei. Premierul britanic Boris Johnson și președintele francez Emmanuel Macron au convenit să ofere mai mult sprijin Ucrainei în războiul său cu Rusia, a declarat duminică biroul lui Johnson, în timp ce liderii s-au întâlnit la summitul G7, anunță Reuters, citat de Mediafax.

"Ei au fost de acord că acesta este un moment critic pentru cursul conflictului și că există o oportunitate de a schimba cursul războiului", a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street.

Citește și: Mesaj de ultimă oră al președintelui SUA Joe Biden pentru liderii G7: Semnalul s-a dat la o discuție cu Olaf Scholz

Amândoi "au subliniat necesitatea de a sprijini Ucraina pentru a-și întări poziția atât în război, cât și în orice negocieri viitoare. Președintele Macron a lăudat sprijinul militar continuu al premierului pentru Ucraina, iar liderii au convenit să intensifice această activitate", a precizat purtătorul de cuvânt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.