Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare de ultimă oră a martorului-cheie din dosarul în care ÎPS Teodosie e cercetat pentru cumpărare de influență

stiripesurse.ro
Preotul Petrica Leascu, in fata Curtii de Apel Constanta

Preotul Petrică Leașcu, martor-cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie e cercetat pentru cumpărare de influență, solicită revizuirea dosarului în care a fost condamnat anterior la închisoare cu suspendare pentru înșelăciune, în legătură cu lucrările de construcție la Biserica Sfinții Trei Ierarhi din Constanța.

 

Marți, pe 16 aprilie 2024, preotul Petrică Leașcu a început „o perioadă de post și rugăciune“, desfășurându-și acțiunea în fața Curții de Apel Constanța, acolo unde „a campat“, pe un scaun, acoperit de o umbrelă de soare. Cererea sa se află pe rolul Curții de Apel Constanța, iar instanța va emite o hotărâre în acest dosar vineri, pe 19 aprilie 2024. Dosarul în care preotul Petrică Leașcu solicită revizuirea dosarului în care a fost condamnat, în trecut, la închisoare cu suspendare, pentru înșelăciune, cazul având legătură cu lucrările de construcție la Biserica Sfinții Trei Ierarhi.

Leașcu, personaj cheie în investigația Recorder.ro, „Corupție în numele Domnului“, este de asemenea martor în dosarul penal deschis de DNA Constanța, în care ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, este suspectat de cumpărare de influență. În cadrul acestui dosar, ÎPS Teodosie este în prezent inculpat, conform informațiilor noastre. În dosar este vizat și Ilie Petre, consilier economic al Arhiepiscopiei Tomisului, pentru complicitate la cumpărare de influență.

„De marți, începând cu ora 11, voi fi în fața Curții de Apel Constanța unde voi rămâne în post și rugăciune până vineri la pronunțarea Instanței. Zi și noapte. Mă rog ca Dumnezeu să le dea celor două judecătoare care judecă cauza, înțelepciune să vadă adevărul și putere să facă dreptate. Vă rog, pe toți cei care vreți și puteți, să spuneți o rugăciune pentru mine. Harul Domnului nostru Iisus Hristos, dragostea lui Dumnezeu Tatăl și împărtășirea Sfântului Duh să fie cu noi cu toți. Amin!“, se arată, printre altele, într-un mesaj postat pe contul  de Facebook al preotului Leașcu.

 

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.