Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare SURPRIZĂ la Casa Albă

casa alba

Fiica lui Donald Trump, Ivanka, şi influentul ei soţ, Jared Kushner, par din ce în ce mai aproape să-l urmeze la Casa Albă pe preşedintele ales al SUA, Donald Trump, pentru a-l consilia pe timpul mandatului său, relatează vineri AFP.

Zvonul despre mutarea acestui cuplu telegenic şi plin de farmec a apărut în urmă cu 10 de zile, după ce CNN a informat că cei doi se află în căutarea unei locuinţe pentru ei şi cei trei copii ai lor la Washington.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

Fără a confirma direct, purtătoarea de cuvânt al lui Donald Trump, Kellyanne Conway, a făcut totul pentru a oferi credibilitate acestor zvonuri.

"Cred că am beneficia enorm de prezenţa lor în administraţie, dacă acest lucru este posibil", a afirmat ea pentru jurnalişti la Trump Tower.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

"Ivanka este incredibil de dedicată cauzei femeilor care muncesc, femeilor antreprenori, a rolului femeilor în economie. Ea a avut o platformă formidabilă în timpul campaniei. Ea şi tatăl ei şi-au anunţat planul privind ajutorul pentru creşterea copiilor. A fost un punct culminant al campaniei noastre şi al mesajului nostru pentru femei în special", a adăugat ea.

Viitorul preşedinte al Statelor Unite a confirmat de asemenea zvonul anunţând luni că va preda frâiele companiei sale celor doi fii ai săi, Don şi Eric, deşi până acum afirmase că va face acest lucru cu cei doi fii şi cu Ivanka.

Citește și: GAFĂ de zile mari a unei prezentatoare: A rămas în sânii goi, în fața telespectatorilor / VIDEO NECENZURAT

Cei trei sunt în prezent vicepreşedinţi ai Trump Organization, potrivit Agerpres.

Jared Kushner, un bogat dezvoltator imobiliar, a jucat un rol foarte activ în timpul campaniei prezidenţiale, orchestrând în special campania candidatului republican pe reţelele sociale. El este creditat cu o mare influenţă asupra preşedintelui ales şi presa americană vehiculează că acesta va fi unul dintre consilierii săi de la Casa Albă, chiar dacă, conform legilor anti-nepotism din SUA, acesta nu va deţine o funcţie oficială la Casa Albă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.