Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutarea surprinzătoare la Ferrari. Noul CEO este laureat în fizică subatomică

ruetir.com
benedetto ferrari

Noul CEO de la Ferrari este laureat în fizică subatomică. În vârstă de 52 de ani, Benedetto Vigna, licenţiat în fizică, vine de la gigantul elveţian STMicroelectronics.

Mutarea surprinzătoare la Ferrari. Noul CEO este Benedetto Vigna, care se va alătura echipei de la Maranello începând cu 1 septembrie, preluând postul de la Louis Camilleri.

Vigna nu e vreun specialist în motoare, ci vine de la STMicroelectronics, unde este în prezent responsabil de Grupul Analog, MEMS (sisteme micro-electromecanice) şi senzori.

John Elkann, preşedintele Ferrari, a comentat numirea: „Suntem încântaţi să-l întâmpinăm pe Benedetto Vigna ca noul nostru CEO. Cunoştinţele sale aprofundate despre tehnologiile care determină o mare parte din schimbările din industria noastră, capacitatea sa dovedită de inovaţie, abordarea antreprenorială şi conducerea sa vor consolida Ferrari în continuare, scriind noi capitole din istoria noastră irepetabilă a pasiunii şi performanţei în era incitantă care ne aşteaptă”.

Italian cu o vastă experienţă internaţională, câştigată lucrând cu unele dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, Vigna a absolvit cu onoruri în fizică Universitatea din Pisa.

„Este o onoare extraordinară să mă alătur Ferrari ca CEO şi o fac în egală măsură cu entuziasm şi responsabilitate", a zis nou-venitul la Ferrari.

În rolul său de CEO, prioritatea lui Benedetto Vigna, care va conduce Ferrari alături de preşedintele John Elkann, va fi să se asigure că Scuderia va continuă să îşi consolideze poziţia de lider ca arhitect al celor mai frumoase şi mai avansate tehnologii auto din lume.

Cunoştinţele sale extinse, rezultatul a peste 26 de ani de experienţă în industria semiconductoarelor, care transformă rapid sectorul auto, se speră că va accelera capacitatea „Căluţului Cabrat” de a deschide un nou drum în aplicarea tehnologiilor de ultimă generaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.