Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutări de ultimă oră în Guvern: PMP își plantează încă un lider / Sevil Shhaideh pleacă din Palatul Victoria

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban

Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

  • Sevil Shhaideh a fost vicepremier și ministru al Dezvoltării în timpul guvernării PSD. La 21 decembrie 2016 Sevil Shhaideh a fost prima propunere făcută de președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru funcția de prim-ministru al României, propunere refuzată de președintele Klaus Iohannis la 27 decembrie 2016. În perioada mai 2015 – noiembrie 2015 Sevil Shhaideh a condus Ministerul Dezvoltării.

De asemenea, Lucian Rădulescu, secretar general al PMP Prahova, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Și secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a fost numită de premierul Ludovic Orban, în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, la începutul săptămânii.

O altă decizie publicată în Monitorul Oficial prevede numirea fostului președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrileț, în funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Totodată, Nicolae Drăghiea a fost numit prin mobilitate în funcția publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Executivul a adoptat vineri o hătărâre pentru aplicarea mobilității acestuia din funcția de prefect al județului Mehedinți în funcția publică de inspector guvernamental. Nicolae Drăghiea a fost deputat în legislatura 1992-1996.

Citeste si: Un avocat a murit după 20 de ore de audieri la DIICOT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.