Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutări importante de trupe: PSD își ia revanșa, după pierderile din ultima perioadă

traseism

Primarul PMP de la Gorban şi edilul USR de la Mirceşti vor candida pe listele PSD, au anunţat duminică social-democraţii ieşeni, surse politice precizând pentru News.ro că PSD se află în negocieri şi cu alţi primari din judeţul Iaşi. În ultimele zile, cei de la PSD au pierdut, în favoarea AUR, un deputat din Iași, Marius Ostaficiuc, iar europarlamentarul Tudor Ciuhodaru este pe cale să ia aceeași decizie.

Liderul filialei judeţene PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, a precizat duminică, într-un comunicat de presă, că primarul de la Gorban, Silviu Isari, membru PMP, şi edilul comunei Mirceşti, Leon Bălteanu, ales pe listele USR, vor candida pe listele PSD la alegerile viitoare.

De asemenea, PSD a renunţat să mai susţină candidaturile actualilor edili social-democraţi ai comunelor Răducăneni şi Ruginoasa, propunând doi tineri în localităţile respective.

”Suntem pregătiţi pentru toate rundele electorale. Am încredere că facem cele mai bune alegeri. Vom propune candidaţi care întrunesc majoritatea aprecierilor comunităţilor locale”, a afirmat şeful social-democraţilor ieşeni, Bogdan Cojocaru.

Surse politice au precizat pentru News.ro că PSD Iaşi se află în negocieri şi cu alţi edili din judeţul Iaşi. PSD Iaşi are în judeţul Iaşi 41 de primari în cele 98 de localităţi.

Pe de altă parte, filiala municipală PSD Iaşi a anunţat tot duminică primirea în partid a 80 de noi membri.

”Ne consolidăm echipa, uşile noastre fiind în permanent deschise. Suntem o forţă politică şi administrativă în care oamenii îşi pun bazele pentru a realiza schimbările pe care cei aflaţi astăzi la conducere nu au fost capabili să le facă”, a declarat Bogdan Balanişcu, liderul filialei municipale PSD Iaşi, secretar de stat în Ministerul Mediului.

PSD a pierdut un europarlamentar și un deputat

În ultima săptămână, deputatul PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, dar şi europarlamentarul Tudor Ciuhodaru, au anunţat că părăsesc partidul. Ostaficiuc s-a înscris deja în AUR, iar Ciuhodaru o va face în perioada următoare, el apărând deja la o acţiune politică alături de liderul AUR George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.