Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Grévin din Paris a renunţat la statuia lui Donald Trump

https://www.euronews.com/
trump golf ceara

Aruncat la gunoi în Germania, reîmbrăcat în jucător de golf la Londra, dublurile în ceară ale celui de-al 45-lea preşedinte al SUA dispar din muzeele lumii. Fără a aştepta finalul oficial al mandatului lui Trump, Muzeul Grévin din Paris a îndepărtat din expoziţie, marţi, statuia preşedintelui învins de Joe Biden, anunță news.ro.

Dublura lui Donald Trump a fost mutată într-un depozit secret din regiunea pariziană unde se află statuile a mii de personaje istorice sau personalităţi care nu mai sunt de actualitate.

"Vom păstra un timp statuia lui Donald Trump. Poate că vom avea ocazia de a o folosi ca monstru pentru a sărbători Halloween-ul", a mărturisit pentru AFP Yves Delhommeau, directorul Muzeului Grévin, închis din octombrie din cauza crizei sanitare.

Citește și: Vlad Voiculescu: ‘Cred că este bine ca oamenii să aibă acces la teste antigen de calitate’ .

Grévin a scăpat de dublura preşedintelui american: "Era un infern! În fiecare săptămână, trebuia să-i retuşăm nările pentru că vizitatorii îşi făceau fotografii cu el punându-i un deget în nas", a precizat unul dintre membrii atelierului muzeului.

De la anunţul victoriei lui Joe Biden, unul dintre sculptorii de la Grévin, Claus Velte, a început să creeze dublura din ceară a preşedintelui american care va fi gata în două luni.

"Sperăm să redeschidem de îndată ce situaţia sanitară o va permite", a spus directorul muzeului care nu s-a confruntat niciodată cu o perioadă atât de lungă de închidere, de la înfiinţare sa în 1882. În mod obişnuit, muzeul parizian primeşte 700.000 de vizitatori în fiecare an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.