Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Judeţean din Vaslui organizează spectacole, expoziţii şi concursuri cu prilejul celei de-a XVII-a ediţii a Nopţii Muzeelor

basilica.ro
pian pictor tablou muzeu

Muzeul Judeţean "Ştefan cel Mare" Vaslui organizează, sâmbătă, spectacole, expoziţii şi concursuri, cu ocazia celei de-a XVII-a ediţii a Nopţii Muzeelor, activităţile urmând să se deruleze pe esplanada din faţa instituţiei şi în interiorul muzeului.

Programul manifestărilor cuprinde un spectacol care reuneşte interpreţi de muzica uşoară, clasică, folk, rock şi jazz, iar iubitorii de artă plastică şi pasionaţii de medalistică sunt aşteptaţi la vernisajul expoziţiilor "Colecţia de Artă dr. Constantin Teodorescu", în sala "Arta" şi "Eternitatea în luciul metalului. Istorie şi cultură în medalistică", desfăşurată în sala "Multimedia", scrie Agerpres.ro.

"Anul acesta, porţile muzeului vor fi deschise publicului larg, care va putea vizita expoziţia permanentă. Accesul vizitatorilor în incintă se va efectua controlat şi gradual, pe măsură ce persoanele care au terminat parcurgerea traseului de vizitare părăsesc muzeul. Va fi lansată o provocare pentru vasluienii cu spirit de observaţie. Concursul "Detectiv peste timpul istoric" presupune identificarea de către vizitatori a unui obiect din expoziţia de bază, amplasat la o altă secţie decât cea de care aparţine. Câştigătorul va fi premiat prin tragere la sorţi. O tombolă inedită - "Un suvenir cât o enciclopedie" - este dedicată tuturor celor care vor achiziţiona un suvenir pus în vânzare cu această ocazie. Câştigătorul va fi ales tot prin tragere la sorţi", au precizat reprezentanţii instituţiei.

Participarea la activităţile organizate în cadrul Nopţii Muzeelor este gratuită, organizatorii anunţând că se va pune accent pe respectarea normelor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.