Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Rafael Nadal se îmbogățește cu încă o amintire emblematică marca Federer

www.gettyimages.com
roger federer

Rafael Nadal și-a deschis academia din Mallorca în 2016, iar de atunci complexul a crescut și a ajuns să includă un muzeu cu multe piese fascinante. Acesta s-a îmbogățit acum cu nouă piesă, după evenimentul de retragere al lui Roger Federer, notează mediafax.

Pe lângă faptul că deține unele dintre cele mai mari trofee câștigate de Nadal în cariera sa, muzeul are și piese de la alți jucători de tenis emblematici. Este o destinație turistică populară, fiind vizitat și de mulți sportivi.

Legenda golfului Tiger Woods a vizitat muzeul în acest an pentru a vedea unele dintre cele mai emblematice piese de acolo, iar colecția este acum mai bogată cu încă o piesă a lui Federer.

O rachetă semnată folosită de Federer la Laver Cup 2019 a fost expusă recent și este o piesă foarte specială, deoarece există doar una ca aceasta. Federer a pus-o să fie făcută la comandă pentru Laver Cup 2019 de către Wilson, furnizorul său obișnuit de rachete.

Pe lângă rachetă, în muzeu se mai află un hanorac al Team Europe și un tricou Nike aparținând lui Nadal, semnat de fiecare membru al Team Europe de anul acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.