Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Satului din București lansează săptămâna fără calculator

twitter.com
tastatura laptop calculator

Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" din Capitală îi invită pe copii să ia o pauză de la statul în fața monitorului și să învețe despre arta populară românească, în cadrul proiectului "Săptămâna fără calculator", în perioada 30 octombrie - 2 noiembrie, potrivit Mediafax.

În muzeu vor avea loc ateliere de confecționat păpuși, podoabe populare și jucării din lemn, de încondeiat ouă și cusut motive tradiționale.

"Proiectul își propune să valorifice vacanța de toamnă pentru elevii din învăţământul primar și preşcolar. Aceștia vor avea ocazia să lucreze cu meșteri populari autentici, folosind tehnici tradiționale. Totul, într-un loc de poveste: Muzeul Satului. Copiii se vor bucura de jocuri offline, iar părinții vor fi încântați că cei mici își vor petrece vacanța de toamnă într-un mod frumos și util, prin activități care le vor dezvolta îndemânarea și gustul pentru tradiție", arată organizatorii.

Atelierele sunt adresate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, iar înscrierile se fac online, taxa de participare fiind de 20 de lei pentru un atelier. Durata unui atelier este de o oră și jumătate, de la 10.00 la 11.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.