Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Stasi din Berlin, în care se află exponate din istoria poliţiei politice a fostei RDG, a fost spart de hoţi: Au fost furate medalii şi bijuterii

hoti bancomat

Muzeul Stasi din Berlin, în care se află exponate din istoria poliţiei politice a fostei RDG, a fost spart de hoţi, noaptea trecută, au anunţat, duminică, autorităţile germane, informează AFP, potrivit news.ro.

Hoţii au pătruns în muzeu pe o fereastră, au spart mai multe vitrine şi au furat medalii şi bijuterii, după care au părăsit incinta fără să fie văzuţi de cineva.

Citeşte şi: Premierul Marii Britanii stabileşte noile pedepse pentru terorişti - Minimum 14 ani de detenţie pentru atentatori

Ora spargerii încă nu se ştie. Un angajat a găsit duminică dimineaţă vitrinele sparte.

Stasi a fost poliţia politică a Republicii Democratice Germania (RDG), însărcinată cu supravegherea, spionajul şi contraspionajul începând din anii '50 şi până la căderea Zidului Berlinului.

Spargerea de noaptea trecută vine la doar câteva zile după o altă spargere, la muzeul din Dresda, de unde au fost furate mai multe piese de valoare, între care şi un diamant de 49 de carate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.