Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzicianul John Taylor, basistul trupei Duran Duran, a fost diagnosticat cu COVID-19

infomusic
John Taylor, Duran Duran,

Muzicianul John Taylor, basistul trupei Duran Duran, a fost diagnosticat cu COVID-19. El a mărturisit că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus în urmă cu trei săptămâni, dar se recuperează, anunță MEDIAFAX.

John Taylor, basistul formaţiei Duran Duran, a anunţat că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, în urmă cu trei săptămâni, iar în prezent se recuperează.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

Artistul în vârstă de 59 de ani spune că în prima săptămână a avut simptome mai violente similare unei gripe, dar apoi a început să se simtă din ce în ce mai bine.

Exprimându-şi compasiunea faţă de cei care au pierdut pe cineva drag din cauza acestei boli, basistul trupei cunoscute pentru hituri precum „Hungry like a wolf”, „Ordinary World” şi „Come Undone” a mai spus: „Vreau să ştiţi că (virusul - n.r.) nu este întotdeauna un ucigaş şi că putem să învingem şi vom învinge acest lucru”.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

Lumea divertismentului a fost afectată de imprevizibilul coronavirus, iar unele personalităţi, precum muzicienii Adam Schlesinger, Joe Diffie, Alan Merrill, Ellis Marsalis Jr. şi Wallace Roney au murit.

Printre celebrităţile diagnosticate cu COVID-19 care s-au recuperat se numără basistul trupei Bon Jovi David Bryan, Pink, dar şi actorii Tom Hanks şi Rita Wilson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.