Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala României, mesaj pentru copii: 'Pentru dragostea voastră curată, nu ne vom opri din luptă niciodată'

Jucătorii echipei naționale de fotbal a României au afișat un mesaj de mulțumire pentru cei aproximativ 30.000 de copii și însoțitori prezenți pe Arena Națională, la meciul România-Norvegia, din grupa F de calificare la EURO 2020, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

"Pentru dragostea voastră curată, nu ne vom opri din luptă niciodată", a stat scris pe un banner pe care jucătorii naționalei României l-au afișat la antrenamentul de dinaintea meciului cu Norvegia.

30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori și-au anunțat prezența la meciul România-Norvegia, care a început marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Evenimentul inedit vine ca urmare a unei sancțiuni a UEFA, care a pedepsit naționala României cu disputarea unui joc cu porțile închise în urma incidentelor de la meciurile cu Spania (1-2) și Malta (1-0), din luna septembrie. Atunci, au existat scandări xenofobe, au fost aruncate torțe în teren, iar câțiva suporteri au pătruns pe suprafața de joc.

Citește și: Adevărul despre Dan Barna- Detalii neștiute au ieșit la iveală

Totuși, forul european a permis Federației Române de Fotbal să aducă la stadion copii sub 14 ani din cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolare sau şcolare, publice sau private, din cadrul academiilor şi şcolilor de fotbal, precum şi legiitimaţi la cluburi cu grupe de copii şi juniori. Fiecare grup de 10 copii trebuie însoţit de un cadru didactic sau de un antrenor.

În urma meciului cu Norvegia, România va doborî un record în privinţa numărului de spectatori la o partidă UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor. Cea mai mare prezenţă din toate timpurile la un astfel de joc a avut loc în acest sezon, la meciul Partizan Belgrad-AZ Alkmaar, din Europa League, când au fost prezenţi 22.000 de copii sub 14 ani şi însoţitorii lor.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

La ora transmiterii acestei știri, echipa națională de fotbal a României evoluează împotriva Norvegiei, în runda a opta a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. La pauză, cele două naționale se află la egalitate, scor 0-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.