Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadal şi Djokovic, învingători în turneul demonstrativ Giorgio Armani Tennis Classic

atptour.com
rafael nadal
Nadal nu a prezentat efecte negative după tratamentul efectuat la piciorul care i-a pus probleme în timpul trimfului său de la Roland Garros, la începutul lunii, învingându-l cu 6-2, 6-3 pe elveţianul Stan Wawrinka, la Hurlingham Club din Londra.

Djokovic, sextuplu campion la Wimbledon, unde a cucerit trofeul la ultimele trei ediţii, a disputat cu această ocazie primul său meci după ce a fost învins de Nadal în sferturile de finală ale Grand Slam-ului parizian, reuşind să treacă tot în două seturi, 6-2, 6-1, de canadianul Felix Auger-Aliassime.

Rafael Nadal, aflat la prima sa partidă pe iarbă începând din 2019, a dominat duelul cu Wawrinka, în faţa căruia s-a impus în ceva mai mult de o oră de joc.

Campionul iberic a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că intenţionează să joace la Wimbledon, cu dorinţa de a obţine al treilea său succes consecutiv în Marele Şlem, după cele de la Australian Open şi Roland Garros, în urma cărora a devenit jucătorul cu cele mai multe titluri majore din istoria tenisului (22).

Stan Wawrinka, triplu campion de Grand Slam, a revenit în circuitul profesionist în luna martie, după ce a ratat cea mai mare parte a anului 2021 din cauza unor intervenţii chirurgicale la ambele picioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.