Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadia Comăneci, invitată specială la premiera filmului Winning, în care apare alături de campioni care au marcat istoria sportului

gimnastica nadia comaneci

Nadia e vineri seară la New York, pe covorul roșu la lansarea filmului "Winning", în care apare alături de Martina Navratilova sau Edwin Moses. Fără să știe oficialii au cazat-o exact la hotelul în care a stat în 1981, când soții Karoly au abandonat lotul României și au fugit cerând azil politic în Statele Unite.

"Bună seara, România! Vă salut din New York, de la premiera filmului "Winning"". Nadia nu a crezut că va mai ajunge la hotelul în care, în '81, ea și colegele ei au fost abandonate de antrenorii - soții Karoly - și coregraful Gheza Pojar, care au ales libertatea. "Eu merg acasă", le-a răspuns Nadia refuzând să fugă cu ei. Consecințele, până în '89, când a trecut granița clandestin, ea a a fost izolată în România.

Cu amintirile răscolite, Nadia participă, vineri seară, la premiera filmului "Winning"/"Povestea succesului", în care apare alături de campioni universali care au marcat istoria sportului: Martina Navratilova sau Edwin Moses. Campionii nu renunță niciodată și găsesc mereu o cale spre succes. Poveștile lor sunt inspiratie și azi pentru copiii din lumea întreagă. Nadia e sportiva din România cu cele mai multe medalii olimpice: nouă, dintre care cinci de aur, conform TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.