Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep și-a aflat adversara, dacă ajunge în turul 3 la Roma: Serena Williams a fost UMILITĂ la meciul 1.000

serena williams

La meciul 1000 al carierei, Serena Williams a fost eliminată, miercuri, de sportiva argentiniană Nadia Podoroska, în turul doi la Roma.

Podoroska, locul 44 mondial, s-a impus, scor 7-6 (8-6), 7-5.

Williams, locul 8 mondial, în vârstă de 39 de ani, a revenit pe circuit după trei luni de la înfrângerea din semifinale de la Openul Australiei din februarie, scrie News.ro.

Jucătoarea letonă de tenis Jelena Ostapenko (49 WTA) a învins-o miercuri, în două seturi, 6-2, 7-6 (7/3), pe australianca Ajla Tomljanovic (80 WTA), şi va fi adversara Simonei Halep (3 WTA) în optimile turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 1.577.613 euro, dacă românca va trece miercuri seara de germanca Angelique Kerber (26 WTA).

Ostapenko şi-a adjudecat victoria după o oră şi 40 de minute, ea având 5 aşi şi făcând 6 duble greşeli, faţă de un as şi 7 duble greşeli ale adversarei sale.

Dacă trece de Kerber, Halep va juca pentru a treia oară cu Ostapenko, scorul fiind 1-1. Ostapenko a învins-o pe româncă în finala de la Roland Garros din 2017, pentru ca în acelaşi an Halep să treacă de letonă în semifinale la Beijing.

Într-o altă partidă încheiată cu un rezultat surpriză, Serena Williams (8 WTA, a opta favorită) a părăsit competiţia, pierzând meciul cu numărul 1.000 al carierei sale, 7-6 (8/6), 7-5, în faţa argentiniencei Nadia Podoroska (44 WTA).

Jucătoarea din America de Sud a avut nevoie de două ore pentru a-şi adjudeca partida în care a reuşit 3 aşi şi a făcut 3 duble greşeli, în timp ce Williams a avut 8 aşi şi 4 duble greşeli, informează Agerpres.ro.

În runda următoare, Podoroska o va înfrunta pe croata Petra Martic (25 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.