Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nairo Quintana pleacă de la echipa Arkea Samsic la finalul sezonului

ciclism
Quintana a făcut acest anunţ la o lună şi jumătate după ce şi-a prelungit contractul cu formaţia franceză, până în 2025.

"Vă anunţ că nu voi continua alături de echipa Arkea Samsic în următoarele sezoane, aşa cum am anunţat anterior. Vom continua să pedalăm înainte. Vreau să arăt în continuare ce fel de ciclist sunt", a afirmat Quintana într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

Rutierul columbian, în vârstă de 32 de ani, a fost descalificat din Turul Franţei, în care reuşise să se claseze pe locul al şaselea, fiind apoi constrâns să renunţe la Turul Spaniei 2022, după ce a fost testat pozitiv la tramadol în două rânduri, pe parcursul competiţiei din Hexagon, în luna iulie.

Tramadoul este un analgezic interzis de UCI începând cu data de 1 martie 2019, pentru a proteja sănătatea şi siguranţa cicliştilor faţă de efectele secundare ale acestei substanţe.

Columbianul a făcut apel împotriva descalificării sale din Marea Buclă în faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) şi aşteaptă în prezent decizia instanţei de la Lausanne, fiind în continuare eligibil pentru competiţiile oficiale.

Supranumit "Condorul Anzilor", Nairo Quintana a câştigat Turul Italiei în 2014 şi Turul Spaniei în 2016, clasându-se totodată pe locul secund în Turul Franţei, la ediţiile din 2013 şi 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.