Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nancy Pelosi susține că procurorul general american William Barr a mințit în faţa Congresului

The Weekly Standard
Nancy Pelosi

Președinta Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a declarat joi că procurorul general William Barr a săvârșit o infracţiune, acuzându-l că a minţit atunci când a depus mărturie în fața Congresului, transmite CNN, potrivit Mediafax.

"Procurorul general al Statelor Unite ale Americii nu a spus adevărul în faţa Congresului Statelor Unite. Aceasta este o infracţiune", a declarat Pelosi reporterilor la conferința de presă săptămânală de la Capitol Hill.

Barr a ajuns sub lupă atunci când a declarat în faţa Congresului luna trecută că nu știe dacă procurorul special, Robert Mueller, a sprijinit în raportul său.descrierea făcută de Barr în cazul anchetei ingerinţelor Rusiei în alegerile din 2016.

Citește și: Femeia acuzată de uciderea fratelui vitreg al lui Kim Jong Un a fost eliberată

Departamentul de Justiție a contestat minutele descrierii lui Pelosi după observațiile făcute de aceasta. "Atacul nefondat asupra Procurorului General este nesăbuit, iresponsabil și fals", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Justiție, Kerri Kupec.

Barr este criticat și mulți democrați i-au cerut să demisioneze în urma publicării unei scrisori săptămâna aceasta, în care Mueller exprimă îndoieli cu privire la modul în care Barr a caracterizat concluziile raportului special într-un rezumat pe care procurorul general la publicat pe 24 martie. Scrisoarea este datată 27 martie, dar Barr a vorbit în faţa Congresului în aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.