Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO La 50 de ani, Naomi Campbell a devenit, pentru prima dată, mamă

Naomi Campbell

Top-modelul şi actriţa Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, a devenit mamă pentru prima oară şi a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care ţine în palme picioarele fetiţei sale, conform People, Elle şi Huffington Post.

''O mică binecuvântare m-a ales să îi fiu mamă'', a scris supermodelul britanic. ''Sunt atât de onorată să am în viaţa mea acest suflet delicat şi nu există cuvinte care să descrie legătura pe viaţă pe care o împărtăşesc acum cu îngeraşul meu'', a continuat Naomi Campbell adăugând că ''nu există dragoste mai mare''.

În mai 2017, Campbell a declarat pentru Evening Standard că s-a gândit să devină mamă, precizând însă că nu se grăbeşte ca acest lucru să se întâmple la un anumit moment. ''Mă gândesc tot timpul să am copii'', a declarat supermodelul la acea vreme. ''Dar acum, aşa cum este ştiinţa, cred că o pot face oricând vreau'', a precizat ea.

În 2018, ea a declarat pentru Vogue: ''Mi-ar plăcea să am copii. (...) Iubesc copiii şi aşa va fi mereu. Când mă aflu în preajma copiilor, devin eu însumi un copil. Aceasta este fetiţa pe care nu vreau să o pierd niciodată'', scrie Agerpres.ro.

Naomi Campbell, care va împlini 51 de ani la 22 mai, nu a oferit mai multe informaţii despre primul său copil, însă a adăugat în mesajul de pe Instagram un tag pentru mama ei, Valerie Morris-Campbell.

Figură legendară în industria modei, Naomi Campbell s-a aflat de-a lungul carierei sale pe copertele a peste 500 de reviste şi a fost prezentată în campanii pentru Burberry, Prada, Versace, Chanel, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent şi Valentino. De asemenea, a apărut în nenumărate emisiuni TV, videoclipuri şi filme între care ''Zoolander 2'', ''I Feel Pretty'', seriile TV "The Cosby Show", "The Fresh Prince of Bel-Air", videoclipul "Erotica" aparţinând cântăreţei Madonna, piesa lui Bob Marley "Is This Love" şi videoclipul lui Michael Jackson "In The Closet".

În vara anului 2020, Naomi Campbell, care militează de mulţi ani împotriva discriminării, a cerut luni industriei modei "să impună principiul includerii" în show-urile sale, într-o înregistrare video ce a fost difuzată în deschiderea ediţiei virtuale a Fashion Week de la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.