Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naomi Osaka a cedat după eliminarea de la Wimbledon: 'Pot pleca? Simt că sunt pe cale să plâng'

wtatennis.com
naomi osaka

Naomi Osaka (2 WTA) a fost elimiată încă din primul tur la Wimbledon, luni, de către Yulia Putintseva (39 WTA), scor 6-7 (4), 2-6, iar nipona, fost lider mondial, nu şi-a putut stăpâni emoţiile la conferinţa organizată după partida de la All England Club, scrie Mediafax.

Osaka a apărut foarte dezamăgită în faţa jurnaliştilor, iar la scurt timp de la începerea conferinţei de presă, tenismena a fost întrebată cât de dificil este de gestionat faima obţinută recent. Acesta a fost momentul când a doua jucătoare a lumii s-a întors către moderator şi l-a întrebat: “Pot pleca? Simt că sunt pe cale să plâng”.

ALERTĂ - Procurorii DIICOT, percheziții la Tarom

Înainte de a părăsi sala, jucătoarea de 21 de ani a fost întrebată cum îşi va reveni după acest moment dificil, însă nu a oferit un răspuns concret: “Nu ştiu. Nu am nici eu răspunsuri la întrebările pe care mi le puneţi. Ideea mera era să mă simt bine pe terenul de tenis, să învăţ să mă distrez pentru a lua presiunea de pe mine. Sper să reuşesc asta“.

Yulia Putintseva a ajuns la trei victorii în faţa lui Naomi Osaka din toat atâtea meciuri directe. Jucătoarea din Kazakhstan se mai impusese cu mai puţin de două săptămâni în urmă, la Birmingham, dar şi la Hobart, în 2018.

Naomi Osaka a fost revelaţia ultimului an din tenismul feminin. Jucătoarea din Japonia a câştigat două turnee de la Mare Şlem, la US Open şi Australian Open, şi a urcat pe primul loc în ierarhia mondială la finalul lunii ianuarie. Despărţirea misterioasă de antrenorul Sascha Bajin, din luna februarie, pare că a afectat-o foarte mult pe niponă, care nu a mai avut rezultate deosebite de la momentul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.