Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naomi Osaka, cvadruplă laureată la turneele de Mare Şlem, îşi lansează propria agenţie de management pentru sportivi

wtatennis.com
naomi osaka

Starul tenisului nipon Naomi Osaka (38 WTA), cvadruplă laureată la turneele de Mare Şlem, a părăsit grupul de management sportiv IMG, pentru a lansa Evolve, propria sa agenţie de impresariat, a anunţat miercuri publicaţia Sportico, citată de AFP și Agerpres.

"Mi-am petrecut cariera făcând lucruri în felul meu, chiar dacă cei din jur susţineau că nu era ce aşteptam. Evolve este viitoarea etapă naturală a parcursului meu atât ca sportivă, cât şi ca femeie de afaceri, precum şi un mijloc de a continua să fiu eu însămi şi să fac lucrurile în felul meu", a explicat japoneza într-un comunicat dat publicităţii de Sportico, publicaţie specializată în sport-business.

Contractul lui Osaka, sportiva cea mai bine plătită din lume de mai mulţi ani, cu IMG, gigantul din domeniul managementului sportiv, a expirat la finele anului trecut, iar ea a ales să nu-l mai prelungească.

Fostul său agent, Stuart Duguid, a urmat-o pentru a-i deveni asociat. Ambii au investiţii de capital în Evolve, care nu mai include şi alţi asociaţi.

În această săptămână, Osaka (24 ani) a declarat forfait înaintea turneului de la Roma, pentru a se reface după o accidentare la tendonul lui Ahile înainte de Roland Garros.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.