Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naomi Osaka i-a dat lecții Simonei Halep: A câștigat turneul de la Beijing, după ce a învins-o, în finală, pe Ashleigh Barty, liderul mondial

wtatennis.com
naomi osaka

Japoneza Naomi Osaka, locul 4 WTA, a învins-o, duminică, pe australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Finala a durat o oră şi 50 de minute, informează news.ro.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

Câştigătoarea primeşte un premiu de 1.523.265 de dolari şi 1.000 de puncte WTA, iar învinsa, 762.265 de dolari şi 650 de puncte WTA.

În afara trofeului de la China Open, Osaka mai are patru titluri în palmares, două în acest an, la Australian Open şi Osaka, două anul trecut, Indian Wells şi US Open, şi încă trei finale jucate.

Citește și: Victor Ponta spulberă Guvernul: Suntem într-o prăpastie uriașă

Barty a câştigat şase trofee, Miami, Roland Garros, Birmingham, în acest an, Nottingham şi Zhuai, în 2018 şi Kuala Lumpur, în 2017, şi a disputat ale cinci finale.

Osaka va urca pe locul 3 WTA, după acest turneu. Ea şi-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor, fiind a cincea jucătoare care reuşeşte acest lucru, după Barty, sportiva cehă Karolina Pliskova, Simona Halep şi Bianca Andreescu din Canada.

Citește și: Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

Barty îşi extinde la mai mult de 1.000 de puncte avantajul faţă de Pliskova în fruntea clasamentului WTA şi va termina, cel mai probabil, anul 2019 pe primul loc. Sportiva cehă are de apărat 625 de puncte la Turneul Campioanelor, iar Barty niciunul.

După acest turneu, Halep, care a fost eliminată în optimi la China Open, va coborî de pe locul 5 pe locul 6 WTA, în clasamentul care fi anunţat luni.

Citește și: Codrin Ștefănescu, ieșire spumoasă: Orgasm general! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.