Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Napoli a suferit de 'un pic de oboseală', a afirmat antrenorul Luciano Spalletti după meciul cu Milan

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Antrenorul echipei Napoli, Luciano Spalletti, a afirmat că "unii dintre jucători şi-au pierdut un pic din suflu, s-a văzut o anumită stare de oboseală" în partida cu AC Milan (1-1) din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Kvaratshelia? El are o calitate extraordinară. Dar ca şi alţii, a ajuns un pic la capătul suflului. Am văzut în ultima vreme că anumiţi jucători au venit cu un pic de oboseală, fără să se fi recuperat bine. Dar el ne va aduce în continuare calitatea sa pentru acest mare obiectiv care ne aşteaptă (titlul, n. red.). Avem nevoie", a precizat Spalletti.

"Ce ne-a lipsit? Am spus deja, am fost un pic în lipsă de formă. Osimhen (revenit după accidentare) a luptat până la capăt, dar el nu s-a antrenat decât trei zile. Înfrângerea din campionat cu Milan (0-4) nu ne-a perturbat. În schimb, pauza internaţională da, pentru că trei jucători au reveni accidentaţi, alţii foarte obosiţi. Dar nu este o scuză. În aceste două meciuri am făcut lucruri frumoase", a adăugat tehnicianul.

AC Milan s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marţi seara, după ce a terminat la egalitate cu SSC Napoli, 1-1 (1-0), în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

Milan este din nou în semifinalele Champions League după 16 ani, graţie victoriei din tur, cu 1-0.

Rossoneri au fost aproape de victorie şi pe Stadionul ''Diego Armando Maradona'', dar Napoli a smuls egalul în finalul unui meci în care fiecare echipă a ratat câte un penalty. Olivier Giroud (43) a deschis scorul scorul pentru oaspeţi, dar Victor Osimhen (90+3) a reuşit egalarea.

Echipa pregătită de Stefano Pioli o va înfrunta în semifinale pe câştigătoarea duelului dintre Inter Milano şi Benfica (2-0 pentru nerazzurri la Lisabona).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.