Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Napoli, Manchester United, Valencia, ŢSKA Moscova şi Viktoria Plzen vor fi amendate pentru nereguli de la meciuri disputate în Liga Campionilor

www.uefa.org
sigla uefa

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, vineri, ca grupările Napoli, Manchester United, Valencia, ŢSKA Moscova şi Viktoria Plzen să fie amendate pentru nereguli de la meciuri disputate în Liga Campionilor.

După partida Napoli – Liverpool, scor 1-0, disputată la 3 octombrie, gazdele au fost amendate cu 34.000 de euro pentru aprindere de fumigene şi blocarea scărilor.

După meciul Manchester United – Valencia, scor 0-0, din data de 2 octombrie, United a fost amendată cu 5.000 de euro pentru că echipa a sosit cu întârziere şi cu 10.000 de euro pentru startul întârziat al jocului. De asemenea, tehnicianul Jose Mourinho a primit un avertisment. Valencia a primit o amendă de 1.000 de euro pentru aprindere de fumigene şi un avertisment pentru încălcarea regulamentului cu privire la echipament şi pentru startul întârziat. Şi antrenorul Marcelino Garcia Toral a primit un avertisment.

După confruntarea ŢSKA Moscova – Real Madrid, scor 1-0, din data de 2 octombrie, gruparea rusă a fost amendată cu 12.000 de euro pentru blocarea scărilor.

După partida Viktoria Plzen – ŢSKA Moscova, din 19 septembrie, gazdele au primit o amendă de 10.000 de euro pentru că fanii au aruncat cu diverse obiecte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.