Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Narcis Răducan: 'Bogdan Vintilă este un câştig pentru FCSB în această toamnă. A venit într-un moment de haos sportiv'

FCSB și-a revenit odată cu venirea tehnicianului Bogdan Argeș Vintilă la echipă, singura înfrângere din Liga 1 fiind împotriva celor de la Gaz Metan, scor 0-4. Vicecampioana a revenit în lupta pentru play-off, iar Narcis Răducan spune că actualul antrenor a adus multe plusuri la echipă, potrivit Mediafax.

Directorul sportiv al FCSB-ului are numai cuvinte de laudă pentru antrenorul de 47 de ani: ”Mă bucur de colaborarea cu Bogdan Vintilă. Nu a fost niciun secret, la început, că am fost reticent în această numire. Bogdan este un câştig pentru FCSB în această toamnă. A venit într-un moment de haos sportiv, iar el împreună cu preparatorul fizic Marius Dima, care de asemenea e un mare câştig pentru club, au reuşit să pună jucătorii pe traseele normale.

Citește și: O celebră jurnalistă șterge pe jos cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă:’În locul unei analfabete nu poți pune un bețiv! Asta oricât de mut și de orb ai fi!’

Cred că se vede din exterior faptul că există o armonie în acest moment, există disciplină, ceea ce este obligatoriu într-un colectiv. Dacă vrei să îţi divulg un secret, noi înainte de fiecare antrenament ne întâlnim cu toţii şi mă refer la staff-ul tehnic, staff medical, preparator, kinetoterapeut, vine şi domnul Argăseală, chiar Sandu Tudor vine de cele mai multe ori. Ne întâlnim şi discutăm ce urmează în ziua respectivă, ce urmează în săptămâna respectivă”, a spus Narcis Răducan, pentru Telekom Sport.

Înainte de pauza competițională pentru meciurile echipei naționale, FCSB a remizat cu Dinamo pe Arena Națională, scor 1-1. Denis Ciobotariu a marcat pentru ”câini”, iar Florinel Coman a stabilit scorul final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.