Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Narcis Răducan: Decizia de retragere a lui Mihai Pintilii îi va aparține exclusiv lui

www.agerpres.ro
Mihai Pintilii

Narcis Răducan, directorul sportiv al echipei FCSB, a declarat, marți, că mijlocașul Mihai Pintilii (34 de ani) se gândește probabil la retragere, însă decizia îi va aparține exclusiv fotbalistului, potrivit Mediafax.

"Pintilii are o problemă medicală, musculară și este în continuare un om de bază în lotul nostru. În teren, pe bancă sau în vestiar. E un om important. Probabil că e tentat să se lase, orice jucător se gândește la vârsta asta. Și eu mă întrebam, sunt frământări naturale, dar decizia va fi exclusiv a lui. E un jucător de echipă națională, care a făcut performanță și ar fi culmea ca eu să fac anunțul. El va trebui să anunțe, la sfârșitul sezonului sau când crede el", a declarat Răducan, la ProX.

Pintilii s-a accidentat în timpul meciului lui FCSB cu CFR Cluj, de duminică, scor 0-0. Căpitanul echipei a fost înlocuit în minutul 45, iar finanțatorul vicecampioanei, Gigi Becali, a anunțat că acela a fost ultimul meci al lui Pintilii la echipa sa.

Citește și: Sabine Lisicki, finalistă la Wimbledon, suferă de mononucleoză

”Am vorbit cu el şi ăsta era ultimul meci la care aveam nevoie să mă ajute. Dacă s-a şi accidentat acum, dacă i-a recidivat, probabil că e ultimul lui meci”, a declarat Becali, după meciul cu CFR Cluj.

În replică, fotbaliştii vicecampioanei au luat atitudine: ”Nu cred că o să rămânem fără căpitan, Pintilii e aproape de noi, sper să nu fie o accidentare gravă şi sper ca la următorul meci să fie alături de noi. Nu am apucat să vorbesc cu el, nu ştiu încă ce accidentare are”, a spus Iulian Cristea, după jocul cu campioana. Şi Florin Tănase, cel care a purtat banderola în lipsa lui Pintilii, a fost alături de mijlocaş. ”Pinti (n. red. - Pintilii) a simţit ceva la picior, nu are cum să fie ultima lui partidă, e liderul din vestiar şi avem nevoie de el. Nu îţi pică bine criticile, dar suntem obişnuiţi”.

Mihai Pintilii a fost accidentat grav de două ori în ultimul sezon şi jumătate. După revenirea pe teren, fotbalistul care va împlini 35 de ani în luna noiembrie a avut probleme serioase în a duce meciurile la bun sfârşit, fiind schimbat de cele mai multe ori după doar 45 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.