Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Narcis Răducan despre Florinel Coman: 'Florinel Coman ar putea să plece de la echipă în viitorul apropiat'

Florinel Coman este singurul jucător al vicecampioanei României, FCSB, care a fost convocat de selecționerul Cosmin Contra la naționala României pentru dubla cu Insulele Feroe și Norvegia din preliminariile pentru Campionatul European din 2020, potrivit Mediafax.

Fotbalistul FCSB-ului a debutat sâmbătă seara la echipa mare a României. Florinel Coman a făcut parte din "primul 11" în victoria tricolorilor, scor 3-0, pe terenul celor de la Insulele Feroe.

Deși nu a avut o evoluție spectaculoasă, atacantul în vârstă de 21 de ani este lăudat de directorul sportiv al "roș-albaștrilor", Narcis Răducan, care a precizat că Florinel Coman ar putea să plece de la echipă în viitorul apropiat.

"Fiind la FCSB, mai ales în vizorul echipei naţionale, apar periodic agenţi cu oferte sau oferte directe. El cred că şi-a înţeles foarte bine traseul, în sensul că trebuie să dea totul, să aibă reuşite atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională şi următorul contract vine de la sine.

Câte zerouri sau ce cifre sunt acolo nu ştiu dacă îl interesează foarte tare pentru că el trebuie să demonstreze din punct de vedere sportiv. Dacă el îşi face treaba aici şi joacă exact cum a jucat în ultimul timp, la echipa naţională dublează aceste evoluţii, fără îndoială va pleca la un club mare.

Citește și: O celebră jurnalistă șterge pe jos cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă:’În locul unei analfabete nu poți pune un bețiv! Asta oricât de mut și de orb ai fi!’

Iar cluburile mari nu iau jucători pe bani puţini, aşa că eu cred că nu e preocupat de partea asta, efectiv are culoarul lui, exact ca la atletism, şi se gândeşte cum să joace mai bine să facă pasul următor.

E adevărat că nu trebuie să fie lăudat atât de mult, mai degrabă prin somn, precum copiii, mângâiat. Dar el e foarte conştient, pentru că marele salt eu cred că l-a făcut la nivel mental. El are aceleaşi calităţi, le-a avut şi anul trecut şi acum doi ani.

Va fi o chestiune de timp să ajungă la un nivel mai mare. Sper să ne ajute anul acesta să ne îndeplinim obiectivele, după care dacă vom obţine suma corectă cerută de Gigi Becali, atunci va pleca la nivel superior", a anunţat directorul sportiv al echipei FCSB, Narcis Răducan, pentru Telekom Sport.

Florinel Coman: "Nu am să uit ziua în care am făcut pasul de la U21 la seniori în tricoul României"

"Voi munci mereu să ajut echipa naţională şi nu am să uit ziua în care am făcut pasul de la U21 la seniori în tricoul României! Povestea abia începe, nu voi dezamăgi!", a promis Florinel Coman, după partida din Feroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.