Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Narcis Răducan, director sportiv FCSB, veste de ultimă oră: 'Am desluşit misterul accidentărilor'

Narcis Răducan a declarat că a desluşit misterul accidentărilor de la FCSB. Noul director sportiv al vicecampioanei nu poate face, însă, public motivul pentru ca fotbaliştii s-au accidentat pe bandă rulantă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Andrei Caramitru îi arată colții lui Moise Guran: ‘Are o postare halucinantă’

Infirmeria FCSB a fost plină în ultimele luni, iar finanțatorul Gigi Becali l-a demis pe Marian Lupu, preparatorul fizic al roş-albaştrilor. Narcis Răducan a dezvăluit că ştie de ce s-au accidentat atât de mulţi fotbalişti ai FCSB în ultimele sezoane şi că problema se va remedia în curând.

"Am desluşit misterul accidentărilor, dar nu pot să îl fac public. E vorba de o lipsă de comunicare. A fost câte o scăpare din partea fiecăruia, au fost greşeli colective. Vom lua un preparator fizic de cel mai înalt nivel. Interimatul e asigurat de un băiat tânăr, foarte talentat, din propria academie. Nu ne-am grăbit cu preparatorul pentru că e foarte posibil ca viitorul antrenor să vină cu un preparator de top. Dacă nu va fi aşa, luăm noi unul de top", a spus Narcis Răducan, la DigiSport.

Citește și: Șeful INML face anunțul! Rezultatele au fost doar preliminare, continuăm expertizele

Marko Momcilovic, Olimpiu Moruţan, Lucian Filip, Dragoş Nedelcu, Dennis Man şi Ioan Hora sunt jucătorii accidentaţi în prezent la FCSB. Mihai Roman, Harlem Gnohere şi Mihai Pintilii au revenit recent în echipă, la meciul cu Poli Iaşi, de duminică, scor, 1-2..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.