Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nasri ar prefera ca Mbappe să rămână la PSG

France Press
mbappe

Într-un interviu pentru Le Journal du Dimanche, fostul jucător al echipelor Olympique Marseille şi Arsenal, Samir Nasri, în prezent consultant la Canal+, a declarat că ar prefera ca Kylian Mbappé să rămână la Paris Saint-Germain, potrivit news.ro.

"Dacă el pleacă, va rămâne un gol, dar cu bugetul lor, vor putea recruta alţi jucători - care nu vor fi Mbappé, asta e clar", a explicat fostul internaţional francez (41 de selecţii, 5 goluri).

"Dar astăzi, el este atât de important, fie că este la echipa Franţei sau la clubul său... Acum doi ani, spuneam deja că este cel mai bun jucător din lume. Încă mai cred asta. Este din regiunea pariziană: dacă aş fi în locul lui, aş rămâne la PSG. În loc să mă duc la Madrid pentru a câştiga a cincizecea Ligă a Campionilor pentru Real...", a spus Nasri.

Născut şi crescut la Marsilia, Nasri a părăsit clubul din oraşul său natal în 2008, la vârsta de 21 de ani, pentru a ajunge la Arsenal, unde a petrecut trei sezoane (2008-2011), înainte de a se transfera definitiv la Manchester City (2011-2017, deşi ultimul sezon a fost petrecut sub formă de împrumut la Sevilla)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.