Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nasser Al Khelaifi a făcut un scandal monstru: a vrut să bată arbitrii și a amenințat cu moartea un om de la Real Madrid

www.twitter.com
khelaifi

Șeful celor de la PSG, Nasser Al Khelaifi, a digerat foarte greu eliminarea echipei sale din Uefa Champions League. Khelaifi a lovit tot ce a prins în jur, a vrut să intre peste arbitrii la vestiare și a amenințat cu moartea un angajat al clubului Real Madrid.

Șeful lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a ieșit din lojă țipând. A mers la vestiare pentru a căuta arbitrii, a lovit uși, scaune, iar toată scena a fost foarte neplăcută", au notat jurnaliștii de la Movistar Plus, informează Eurosport.

Cei de la COPE au anunțat că Al-Khelaifi "a agresat arbitrii și a fost nevoie de intervenția poliției". În plus, șeful lui PSG l-ar fi amenințat cu moartea pe un angajat al celor de la Real Madrid, care înregistra câteva imagini pentru un episod al serialului Inside Real Madrid.

Omul de afaceri ar fi fost surprins pe camera video și i-ar fi strigat bărbatului "Te omor!", potrivit jurnaliștilor de la El Partidazo de COPE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.