Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nasser Al-Khelaifi pune capăt telenovelei Mbape: Nu îl vom vinde niciodată şi nu va pleca niciodată liber

www.agerpres.ro
Nasser Al-Khelaifi șef PSG

Preşedintele clubului de fotbal Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat că gruparea pe care o va conduce nu intenţionează să renunţe sub nicio formă la serviciile starului francez Kylian Mbappe, dorit cu insistenţă de Real Madrid, informează L'Equipe.

''Kylian va rămâne la Paris, nu îl vom vinde niciodată şi nu va pleca niciodată liber", a spus Al-Khelaifi într-un interviu acordat celui mai important cotidian sportiv francez.

Mbappe, în vârstă de 22 ani, este legat prin contract de PSG până în vara lui 2022, iar viitorul său rămâne deocamdată incert, în ciuda afirmaţiilor categorice ale conducătorului grupării de pe Parc des Princes.

Conducătorul lui PSG consideră că Mbappe "are tot ce îi trebuie" la clubul parizian pentru a-şi pune în valoare calităţile, declarându-se "100 sigur" că acesta "va câştiga Balonul de Aur în anii următori".

Real Madrid a făcut o prioritate din transferul lui Kylian Mbappe, care ar urma să preia rolul de mare vedetă în cadrul grupării de pe Santiago Bernabeu, pe care deocamdată nu a reuşit să-l ocupe nimeni după plecarea portughezului Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.