Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nastase, pozitie ferma in scandalul votului in doua tururi de scrutin: Naivitatea (PSD) a pierdut

nastase

Fostul premier Adrian Nastase si fost candidat la presedintie isi aminteste cum in 2004, cand a candidat la prima functie in stat, regulile s-au schimbat in timpul jocului (s-au eliminat listele suplimentare cu exceptia celor din gari si aeroporturi), si asta ar fi dus la pierderea alegerilor de catre PSD. El avertizeaza ca acum se incearca acelasi lucru, urmarindu-se acelasi rezultat prin reintroducerea alegerilor in doua tururi de scrutin pentru primarii.

"In 2004, intre cele două tururi de scrutin de la prezidentiale, reprezentanti ai societătii civile – ii stiti, sunt aceiasi! – au cerut in numele democratiei să fie eliminate listele suplimentare, de fapt, ele să rămână doar in gări si aeroporturi. Rezultatul il stiti – Dreptatea si Adevărul (PD si PNL) au câstigat presedintia iar Naivitatea (PSD) a pierdut.

Acum se incearcă din nou schimbarea regulilor in timpul jocului, jocul considerându-se că a inceput – conform Comisiei de la Venetia – cu un an inainte de scrutin. Această schimbare se cere a fi făcută tot in numele principiilor democratiei. Fraierii pot crede lucrul asta. In realitate PNL si PDL si-au schimbat calculele. Rămâne de văzut dacă PSD a invătat lectia", a scris Adrian Nastase pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.