Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naștere incredibilă la Neamț: A fost nevoie de doi negociatori ai poliției ca o femeie să permită medicilor să intre în casă

Brigada Rutiera Bucuresti
politia rutiera masina duster

Un negociator al Poliţiei Neamţ a intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce o femeie a născut acasă şi nu a permis accesul cadrelor medicale pentru îndepărtarea placentei şi a cordonului ombilical. În cele din urmă femeia a fost de acord cu examinarea medicală.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat, luni, că poliţiştii au fost solicitaţi să intervină, duminică, la o locuinţă din municipiul Roman, unde o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Roman, a născut un băiat, fără asistenţă medicală şi nu permite accesul cadrelor medicale în imobil, pentru îndepărtarea placentei şi a cordonului ombilical.

“Având în vedere faptul că viaţa mamei şi a nou născutului ar fi putut fi pusă în pericol, la faţa locului s-a deplasat un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi un medic. În urma negocierilor, familia a permis accesul în imobilul a cadrelor medicale, pentru examinarea stării medicale a celor doi”, au precizat poliţiştii.

Ei au adăugat că în activitatea de negociere a fost implicat atât negocitorul prezent la faţa locului cât şi un al doilea negociator, telefonic.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.