Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Natalia Intotero: Pregătim activităţi multe şi interesante pentru tinerii din România! Din acest an vom organiza tabere studenţeşti de iarnă

Ministerul Familei
Natalia Intotero

Ministra Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse Natalia Intotero a anunţat că a avut, miercuri, o întâlnire cu directorii Caselor de Cultură ale Studenţilor (CCS) si reprezentanţii asociaţiilor studenţeşti (USR, UNSR şi ANOSR) cu care am discutat despre acţiunile pe care le vom desfăşura în acest an pe domeniul de tineret. Ea a mai spus că, din acest an, vor fi organizate tabere studenţeşti de iarnă, fiind 1.000 de locuri pentru studenţi care se vor bucura de tabere, în perioada 12-25 februarie. În plus, în această vară vor fi alte 5.000 de locuri disponibile în tabere, a adăugat ea, potrivit news.ro.

„Am avut astăzi o întâlnire cu directorii Caselor de Cultură ale Studenţilor (CCS) si reprezentanţii asociaţiilor studenţeşti (USR, UNSR şi ANOSR) cu care am discutat despre acţiunile pe care le vom desfăşura în acest an pe domeniul de tineret. Mă bucur să vă anunţ că începând din acest an vom organiza, prin CCS-urile din toată ţara, tabere studenţeşti de iarnă. Sunt 1.000 de locuri pentru studenţi care se vor bucura de tabere în perioada 12-25 februarie. În plus, în această vară vom avea alte 5.000 de locuri disponibile în tabere”, a scris Natalia Intotero, miercuri pe Facebook.
„De asemenea, am discutat cu directorii Caselor de Cultură ale Studenţilor despre activităţile pe care le vom desfăşura în acest an”, a continuat ministra PSD.
„Vă asigur că toate CCS-urile din ţară se străduiesc să le ofere studenţilor o paletă cât mai mare de activităţi, iar 2024, deşi e un an cu un buget mult mai mic faţă de anul trecut, va aduce multe acţiuni şi campanii interesante”, a conchis Intotero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.