Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Natalia Vihlianţeva nu poate merge la Australian Open din cauza vaccinului Sputnik V

Australian Open
australian open

Jucătoarea rusă de tenis Natalia Vihlianţeva, numărul 194 WTA, a dezvăluit că nu poate călători în Australia pentru a încerca să se califice pe tabloul principal al turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului, pentru că vaccinul Sputnik V nu este recunoscut că autorităţile locale de sănătate, transmite Reuters.

Pentru a participa la Australian Open (17-30 ianuarie), toţi jucătorii trebuie să fie imunizaţi contra COVID-19 cu ambele doze ale unui vaccin, dar Sputnik V nu se află pe lista aprobată de guvernul australian, astfel că Vihlianţeva, fostă nr. 54 mondial, este ineligibilă pentru a juca la Melbourne.

''Din nefericire, eu nu voi putea participa la Australian Open. Sunt foarte fericită de nivelul arătat în ultimele câteva turnee şi aş fi dorit să joc în Australia, dar Sputnik nu este încă verificat'', a scris Vihlianţeva pe Twitter.

Anul acesta la Melbourne, Vihlianţeva a fost eliminată din primul tur al calificărilor de conaţionala ei Valeria Savinîh. Meciurile din calificări au avut loc la Dubai din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.