Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala Braziliei are un nou selecționer

dorival junior

Dorival Junior, antrenorul formaţiei Sao Paulo FC, va fi noul selecţioner al echipei naţionale a Braziliei, a anunţat clubul paulista într-un comunicat dat publicităţii duminică, deşi Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) nu a confirmat încă informaţia.

Preluarea echipei naţionale a Braziliei "este un vis devenit realitate", a comentat în comunicatul clubului său, cu care a câştigat anul trecut Cupa Braziliei, antrenorul în vârstă de 61 de ani.

El era favorit pentru a-i lua locul lui Fernando Diniz, care a fost demis vineri, după doar şase luni.

Câştigător al Cupei Braziliei şi al Copa Libertadores (echivalentul sud-american al Ligii Campionilor) în 2022 cu Flamengo, Dorival, fost jucător profesionist, a devenit antrenor în 2003. El a pregătit mai multe cluburi braziliene, printre care Santos, unde l-a antrenat pe Neymar Jr. chiar la începutul carierei atacantului. Între cei doi a avut loc un conflict violent în 2010, când jucătorul de 18 ani i-a reproşat antrenorului său că i-a cerut dintre coechipierii săi să execute un penalty. Conducerea clubului a fost de partea lui Neymar şi l-a demis pe Dorival şase zile mai târziu.

Tehnicianul în vârstă de 60 de ani a antrenat doar în ţara sa natală, la cele mai mari cluburi, de la Flamengo la Sao Paulo, Vasco de Gama şi Cruzeiro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.