Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Națională de fotbal a Italiei, victorie uluitoare asupra Armeniei, scor 9-1

steag.ro
steag italia

Echipa națională de fotbal a Italiei a stabilit mai multe recorduri după ce a învins categoric Armenia, luni seara, la Palermo, scor 9-1, în ultima rundă din grupa J de calificare la EURO 2020, potrivit Mediafax.

Potrivit Opta, victoria Italiei este cea mai clară obținută în ultimii 71 de ani. Recordul datează din 1948, după un meci contra SUA, de la Jocurile Olimpice, în care italienii s-au impus cu 9-0.

De asemenea, este pentru prima dată când Italia izbutește să aibă șapte marcatori într-un singur meci. Immobile, Zaniolo, Barella, Romagnoli, Jorginho, Orsolini și Chiesa au punctat contra Armeniei, primii doi reușind câte o dublă.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Tot în premieră, Italia a reușit să își câștige grupa de calificare cu 10 victorii din tot atâtea partide, având 37 de goluri marcate și patru primite. Echipa condusă de Roberto Mancini a înregistrat 10 victorii în anul calendaristic 2019, fapt care constituie un nou record.

Italia va participa la Campionatul European din 2020. La precedenta ediție, cea din 2016, a fost eliminată dramatic în sferturile de finală, după 1-1 (5-6 la loviturile de departajare) contra Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.