Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de fotbal a Portugaliei are capacitatea de a câştiga contra Franţei, spune fundaşul Pepe

Franța

Naţionala de fotbal a Portugaliei are capacitatea de a câştiga partida cu Franţa, de miercuri seara, de la EURO 2020, care va avea loc la Budapesta, a declarat fundaşul portughez Pepe, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

''Pierdem şi câştigăm împreună. Împotriva Franţei va fi necesar să avem linii foarte apropiate, să fim uniţi. Trebuie să egalăm dorinţa pe care Germania a avut-o în meciul cu noi, de a ne învinge, şi să o folosim contra Franţei. Vrem să ne continuăm drumul în competiţie şi avem capacitatea de a câştiga partida de la Budapesta. Vrem să arătăm ce putem cu adevărat'', a declarat Pepe.

După eşecul usturător în faţa Germaniei (2-4), în grupa F, ''grupa morţii'' cum a mai fost numită, Portugalia are nevoie de victorie pentru a fi sigură că va continua turneul.

La rândul său, selecţionerul Fernando Santos a afirmat: ''Va trebui să jucăm la intensitate maximă. Am urmărit cu toţii din nou meciul cu Germania şi spun că nu aceea a fost echipa Portugaliei. Ultima dată când am primit 3 goluri a fost la EURO 2016. Dacă ne îmbunătăţim nivelul de concentrare şi intensitate putem câştiga cu Franţa'', a subliniat Santos, criticat dur după eşecul cu Germania în presa portugheză.

Portugalia, campioana europeană en titre, este momentan pe locul 3 în grupă, cu 3 puncte, la fel ca Germania, care e pe 2, pe primul loc fiind Franţa, cu 4 puncte, ultima fiind Ungaria cu 1 punct.

Tot miercuri, Germania va juca la Munchen contra Ungariei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.