Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala de fotbal a României va fi susținută de peste 12.000 de fani la meciul cu Spania, ultimul din preliminariile EURO 2020

news.ro
nationala romania

Echipa națională de fotbal a României va fi susținută de peste 12.000 de fani la meciul cu Spania, ultimul din preliminariile EURO 2020, care va avea loc luni, de la ora 21:45, pe Stadionul "Wanda Metropolitano", din Madrid, potrivit Mediafax.

Potrivit Federației Române de Fotbal, se vor depăși numeric toate prezențele suporterilor români pe un stadion din deplasare la o partidă din preliminariile pentru Mondial sau Euro, din 2014 și până în prezent.

"Mulțumim tuturor românilor care au ales să vină să suțină din țară echipa națională într-un moment dificil, precum și celor stabiliți în Spania și în țările din apropiere, pentru atașamentul lor față de tricolori!", a transmis FRF, luni.

Dan Barna și-a ales favoritul în turul II: 'Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel'

Stadionul "Wanda Metropolitano", pe care își desfășoară meciurile de pe teren propriu echipa Atletico Madrid, a fost renovat și dat în folosință în 2017. Acesta dispune de o capacitate de aproximativ 67.000 de locuri.

România a beneficiat de o susținere masivă și la precedentul meci disputat, vineri, contra Suediei, pe Arena Națională, scor 0-2. Echipa condusă de Cosmin Contra a fost susținută de circa 50.000 de fani.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Spania, luni, de la ora 21:45, pe Stadionul "Wanda Metropolitano, din Madrid, în ultimul joc din grupa F de calificare la EURO 2020. Înaintea acestui joc, tricolorii au ratat calificarea la turneu final din actualele preliminarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.