Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de futsal a României are un nou selecţioner: Endre Kacso

www.agerpres.ro
futsal

Naţionala de futsal a României are începând de marţi un nou selecţioner, Endre Kacso, fost antrenor al selecţionatelor U19 şi U21 de fotbal în sală ale României, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Noul selecţioner îşi propune întinerirea lotului de jucători, având încredere în sportivii pe care i-a pregătit la naţionalele de tineret.

"Numirea mea ca selecţioner al naţionalei de futsal a României mă onorează. Sunt conştient însă că este o responsabilitate uriaşă, iar aşteptările sunt pe măsură. Ce aş promite încă din startul mandatului meu?! În primul rând faptul că voi demara un proces de întinerire a echipei naţionale, care în ultimele sale campanii de calificare s-a bazat pe aceiaşi oameni care duc greul de ani buni. Ca fost selecţioner al naţionalelor U19 şi U21 cunosc foarte bine potenţialul noii generaţii a futsalului românesc. Am încredere în cei care vin din urmă. Avem nevoie de timp, asta e clar, dar în acelaşi timp ştim că nimeni nu va avea răbdare cu noi, aşa că trebuie să trecem urgent la treabă şi să ducem mai departe munca la echipa naţională", a declarat Endre Kacso.

Naţionala de futsal a României va avea primele confruntări oficiale anul viitor, în preliminariile pentru Cupa Mondială, scrie Agerpres.ro.

"Vom avea însă mai multe acţiuni, printre care două meciuri amicale cu naţionala Ucrainei, pe 25 şi 26 septembrie. Locul de desfăşurare urmează a fi stabilit în aceste zile", a precizat Endre Kacso, care îi va avea în staff-ul său pe Szabolcs Manya, fostul jucător de la FK Odorheiu Secuiesc, şi pe Mihai Tătar, fostul portar al echipei City'US Târgu Mureş.

În vârstă de 45 de ani, Endre Kacso are în palmares cinci titluri de campion, şase Cupe ale României şi trei Supercupe ale României, toate cu City'US Târgu Mureş.

Endre Kacso îi urmează în funcţie lui Robert Lupu, care şi-a încheiat mandatul la cârma primei reprezentative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.