Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala lui Rădoi, umilință istorică la Olimpiadă: Coreea de Sud ne-a zdrobit

www.profimedia.ro
nationala romania

Reprezentativa olimpică de fotbal a României a fost învinsă categoric, duminică, de echipa similară a Coreei de Sud, cu scorul de 4-0. România a jucat în 10 oameni din minutul 45, după eliminarea lui Ion Gheorghe, pentru cumul de cartonașe.

Naționala olimpică a României a fost dominată pe întreaga durată a meciului, tricolorii ajungând sporadic în fața porții adverse, dar fără să producă situații clare de gol, informează Mediafax.

Portarul Aioani a avut mai multe intervenții salvatoare, în fața atacanților asiatici, parând în două rânduri chiar din situație de unu la unu.

Coreenii au deschis scorul în minutul 27, când Marius Marin a introdus spectaculos mingea în proprie poartă, după o centrare venită în spatele liniei defensive.

În minutul 45, Ion Gheorghe a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben. Ambele cartonașe galebene au fost evitabile, Ion Gheorghe fiind penalizat pentru proteste și pentru o lovitură cu cotul.

Coreenei au dominat și după pauză, tricolorii având mari dificultăți în a trece dincolo de jumătatea terenului.

Golul doi al asiaticilor a fost cât o jumătate de autogol, șutul lui Dong-Gyeong Lee din afara careului fiind deviat de Ciobanu, în proprie poartă, Aioanii fiind prins neputincios pe picior greșit.

În minutul 83, Grigore a avut o intervenție neglijentă în careu și Coreea de Sud a primit un penalty, transformat de Kang-In Lee.

În minutele suplimentare de joc, defensiva Românie a fost inexistentă la o pătrudere, același Kang-In Lee închizând tabela, pentru 4-0.

În cealaltă partidă din grupă, Honduras a învins Noua Zeeladă, cu 3-2, astfel toate cele 4 echipe au acum câte 3 puncte, clasamentul fiind condus de Coreea de Sud, urmată de Honduras, pe doi, Noua Zeelandă, pe trei, și România pe 4.

Pentru tricolori urmează partida cu Noua Zeelandă, miercuri de la ora 11.30, ora României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.